Brand-uri

Atunci când vizităm o țară străină ne aducem în primul rând aminte de locurile pe care le-am vizitat și apoi de mâncărurile sau băuturile specifice locului. Cine nu asociază Spania cu Paella, Italia cu Pizza, Germania cu Bratwurst, Anglia cu Fish&Chips; și Franța cu brânzeturile?

Fiindcă ne place mâncarea delicioasă și sănătoasă, să călătorim și să încercăm lucruri noi, am selectat acele branduri producătoare de brânzeturi care credem că v-ar plăcea să le degustați și vi le-am adus. Puteți călători cu noi, prin intermediul gustului în Danemarca (Arla, Lurpak), Ungaria (Medve), Germania și Austria (Zott, Bergader), Franța (Bongrain) și nu în ultimul rând România, prin gustul tradițional al brânzeturilor Sibiana. Brânzeturile pe care vi le oferim sunt pentru toate buzunarele și toate ocaziile, de la cascavalul Delaco Dalia sau DeSenviș, pentru micul dejun, la
specialitățile cu mucegai nobil Castello, potrivite pentru mese festive sau aperitive deosebite, alături de fructe, nuci și vin dulce.