Logodelaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

Istoric

1996

Am pornit la drum optimi╚Öti ╚Öi ambi╚Ťio╚Öi, ca o afacere de familie cu doar trei angaja╚Ťi. ├Änceputurile ne-au g─âsit ├«ntr-o c─âb─ânu╚Ť─â la Codlea, jude╚Ťul Bra╚Öov, unde am stabilit o mic─â unitate de produc╚Ťie de lactate proaspete sub numele Delaco. De╚Öi ast─âzi avem peste 400 de angaja╚Ťi ╚Öi c─âb─ânu╚Ťa s-a transformat ├«ntr-o amintire pl─âcut─â, am r─âmas la Codlea ╚Öi am devenit unul dintre cei mai importan╚Ťi juc─âtori de pe pia╚Ťa de lactate din Rom├ónia.


2000

Am realizat rapid c─â singurul mod ├«n care putem oferi clien╚Ťilor o gam─â c├ót mai divers─â de produse de calitate este s─â externaliz─âm produc╚Ťia c─âtre parteneri cu aceea╚Öi viziune de corectitudine ╚Öi pasiune pentru lactate, p─âstr├ónd la Codlea sec╚Ťia de ambalare ╚Öi etichetare.

2006

Aceast─â mi╚Öcare s-a dovedit c├ó╚Ötig─âtoare ╚Öi ne-a oferit ocazia de a ne moderniza solu╚Ťiile de distribu╚Ťie ╚Öi depozitare. Am modernizat depozitul ╚Öi sediul, iar recunoa╚Öterea eforturilor noastre nu s-au l─âsat a╚Öteptate prea mult, pentru c─â ne-am ob╚Ťinut certificarea ISO 22000:2005 IFS la scurt timp dup─â aceste investi╚Ťii.

2007-2010

Ne-am dat seama c─â iubitorii de lactate din Rom├ónia ╚Öi-au diversificat preferin╚Ťele, astfel c─â ne-am diversificat ╚Öi noi portofoliul, prelu├ónd distribu╚Ťia exclusiv─â ├«n Rom├ónia a unor m─ârci de renume european, din care amintim:

ZOTT - produc─âtor german cu tradi╚Ťie cu o gam─â excelent─â de iaurturi, deserturi, unturi ╚Öi a╚Öa mai departe.

Bergader - un produc─âtor celebru de br├ónzeturi cu mucegai nobil, toate f─âcute dup─â re╚Ťete clasice, folosind tehnici artizanale

Joya - cel mai cunoscut brand de produse pe baz─â de soia

Arla, Castello și Lurpak - branduri de calitate, aduse direct din Danemarca, de la Arla Foods.


2010-2018

├Än 2010 am devenit parte din grupul Savencia, fapt ce ne-a deschis ├«n fa╚Ť─â o serie imens─â de oportunit─â╚Ťi. Am diversificat ╚Öi mai mult gama de produse sub brandul propriu, dar am ├«nceput ╚Öi s─â aducem, de exemplu, bine-cunoscutele br├ónzeturi fran╚Ťuze╚Öti de la Ile De France.

Av├ónd ├«n vedere aceast─â nou─â deschidere, ne-am pozi╚Ťionat drept Fan Br├ónz─â - brandul care ├«╚Ťi aduce o gam─â impresionant─â de br├ónzeturi, pentru c─â ╚Öi noi, ca ╚Öi tine, suntem iubitori de br├ónzeturi pline de gust!


2019

Continuăm pe drumul pe care l-am început acum peste 20 de ani cu un nou slogan ce încununează toate eforturile noastre făcute de-a lungul timpului: Mare Brânză, Mare Gust.

Continu─âm expansiunea portofoliului de produse ╚Öi promisiunea pe care am f─âcut-o ├«nc─â din 1996, aceea de a-╚Ťi oferi mereu cele mai bune br├ónzeturi.

Delaco

Telefon: +4 0268 254 082

Telefonul consumatorului: +4 0268 254 092

Fax: +4 0268 254 087

Email: contact @ delaco.ro

SC Delaco Distribution SA

Sediul social: Str. Targului nr. 6, 505100 Codlea, jud. Brașov

C.U.I.: RO 11411737

Nr. ├«nreg. Registrul Comer╚Ťului: J8/124/1999

Social