Istoric - Delaco

Logodelaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt broswer.

Istoric

1996

Am pornit la drum optimiști și ambițioși, ca o afacere de familie cu doar trei angajați. Începuturile ne-au găsit într-o căbănuță la Codlea, județul Brașov, unde am stabilit o mică unitate de producție de lactate proaspete sub numele Delaco. Deși astăzi avem peste 400 de angajați și căbănuța s-a transformat într-o amintire plăcută, am rămas la Codlea și am devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de lactate din România.


2000

Am realizat rapid că singurul mod în care putem oferi clienților o gamă cât mai diversă de produse de calitate este să externalizăm producția către parteneri cu aceeași viziune de corectitudine și pasiune pentru lactate, păstrând la Codlea secția de ambalare și etichetare.

2006

Această mișcare s-a dovedit câștigătoare și ne-a oferit ocazia de a ne moderniza soluțiile de distribuție și depozitare. Am modernizat depozitul și sediul, iar recunoașterea eforturilor noastre nu s-au lăsat așteptate prea mult, pentru că ne-am obținut certificarea ISO 22000:2005 IFS la scurt timp după aceste investiții.

2007-2010

Ne-am dat seama că iubitorii de lactate din România și-au diversificat preferințele, astfel că ne-am diversificat și noi portofoliul, preluând distribuția exclusivă în România a unor mărci de renume european, din care amintim:

ZOTT - producător german cu tradiție cu o gamă excelentă de iaurturi, deserturi, unturi și așa mai departe.

Bergader - un producător celebru de brânzeturi cu mucegai nobil, toate făcute după rețete clasice, folosind tehnici artizanale

Joya - cel mai cunoscut brand de produse pe bază de soia

Arla, Castello și Lurpak - branduri de calitate, aduse direct din Danemarca, de la Arla Foods.


2010-2018

În 2010 am devenit parte din grupul Savencia, fapt ce ne-a deschis în față o serie imensă de oportunități. Am diversificat și mai mult gama de produse sub brandul propriu, dar am început și să aducem, de exemplu, bine-cunoscutele brânzeturi franțuzești de la Ile De France.

Având în vedere această nouă deschidere, ne-am poziționat drept Fan Brânză - brandul care îți aduce o gamă impresionantă de brânzeturi, pentru că și noi, ca și tine, suntem iubitori de brânzeturi pline de gust!


2019

Continuăm pe drumul pe care l-am început acum peste 20 de ani cu un nou slogan ce încununează toate eforturile noastre făcute de-a lungul timpului: Mare Brânză, Mare Gust.

Continuăm expansiunea portofoliului de produse și promisiunea pe care am făcut-o încă din 1996, aceea de a-ți oferi mereu cele mai bune brânzeturi.

Delaco

Telefon: +4 0268 254 082

Telefonul consumatorului: +4 0268 254 092

Fax: +4 0268 254 087

Email: contact @ delaco.ro

SC Delaco Distribution SA

Sediul social: Str. Targului nr. 6, 505100 Codlea, jud. Brașov

C.U.I.: RO 11411737

Nr. înreg. Registrul Comerțului: J8/124/1999

Social