Logo



delaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

CARTOFI
DULCI
LA CUPTOR

Nu trebuie să te dai peste cap ca să pregătești ceva cu un mare gust. Trebuie doar să folosești ingrediente bune și să o faci cu plăcere. De exemplu, poți să pregătești o masă fără prea mare efort dacă ai niște cartofi dulci și o telemea Delaco la îndemână.

Ingrediente

-2 cartofi dulci
- 2-3 linguri ulei de măsline extravirgin
- un praf de sare, unul de piper
- 1 linguriță de cumin
- 1 linguriță boia dulce
- 200 g telemea de vacă Delaco
- 3-4 rămurele de cimbru proaspăt
- o legătură de pătrunjel

Preparare

Preîncălziți cuptorul la 200 °C. Tăiați cartofii dulci pai, aveți grijă cum manevrați cuțitul, cartofii dulci pot fi tare încăpățânați uneori 😊 Puneți cartofii într-un bol împreună cu uleiul de măsline și restul mirodeniilor, mai puțin brânza și pătrunjelul. Puneți cartofii într-un singur rând într-o tavă mare de copt tapetată cu hârtie de copt. Coaceți cartofii pentru aproximativ 30 de minute.

Odată ce i-ați scos din cuptor presărați telemea de vacă și pătrunjel proaspăt tocat grosier. Enjoy!