CARTOFI
DULCI
LA CUPTOR
Nu trebuie să te dai peste cap ca să pregătești ceva cu un mare gust. Trebuie doar să folosești ingrediente bune și să o faci cu plăcere. De exemplu, poți să pregătești o masă fără prea mare efort dacă ai niște cartofi dulci și o telemea Delaco la îndemână.
Ingrediente
-2 cartofi dulci
- 2-3 linguri ulei de măsline extravirgin
- un praf de sare, unul de piper
- 1 linguriță de cumin
- 1 linguriță boia dulce
- 200 g telemea de vacă Delaco
- 3-4 rămurele de cimbru proaspăt
- o legătură de pătrunjel
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200 °C. Tăiați cartofii dulci pai, aveți grijă cum manevrați cuțitul, cartofii dulci pot fi tare încăpățânați uneori 😊 Puneți cartofii într-un bol împreună cu uleiul de măsline și restul mirodeniilor, mai puțin brânza și pătrunjelul. Puneți cartofii într-un singur rând într-o tavă mare de copt tapetată cu hârtie de copt. Coaceți cartofii pentru aproximativ 30 de minute.
Odată ce i-ați scos din cuptor presărați telemea de vacă și pătrunjel proaspăt tocat grosier. Enjoy!