Logo



delaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

CREMĂ DIN
TELEMEA DE
OAIE CU
FRUCTE ROȘII
ȘI SPANAC

Frumusețea unei telemele e că poate fi mâncată ca atare, însă poate fi și transformată într-un ingredient nou. Noi am luat telemeaua de oaie Delaco și, în doi pași și trei mișcări, am obținut o cremă de telemea numai bună de pus lângă fructe și spanac!

Ingrediente

- 10 g goji
- 20 g boabe rodie
- 500 g de spanac
- 5 frunze mentă proaspătă
- 50 g căpșuni
- 100 g telemea de oaie Delaco
- lapte
- 20 g unt

Preparare

Crema de spanac:
Se fierb 500 g de spanac, după care se scurge și se mixează cu blenderul, împreună cu menta proaspătă, untul și sare după gust.

Cremă din telemea de oaie Delaco:
Se zdrobește telemeaua, se adaugă lapte în funcție de cât de densă dorim sa obținem crema. Se dau amândouă ingredientele prin blender, pentru a obține o cremă fină.

Se așează fructele pe un platou și se ornează cu cremele menționate mai sus.