CREMĂ TELEMEA DE CAPRĂ CU DULCEAȚĂ DE RUBARBĂR - Delaco

Logo



delaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt broswer.

CREMĂ
TELEMEA
DE CAPRĂ
CU DULCEAȚĂ
DE RUBARBĂR

Un gust puternic precum cel al telemelei de capră are nevoie, câteodată, de ingrediente care mai de care mai neobișnuite. Noi o transformăm în cremă și îi adăugăm dulceață și fructe după pofta inimii!

Ingrediente

- 100 g telemea de capră Delaco
- 50 g dulceață de rubarbăr
- fructe uscate – după preferințe
- fructe de pădure – după preferințe
- lapte
- miere după gust
- nuci

Preparare

Se zdrobește telemeaua, se adaugă lapte în funcție de cât de densă dorim sa facem crema. Se dau amandoua ingredinetele prin blender, pentru a obține o cremă fină.

Se așează restul ingredientelor pe un platou , în funcție de preferințe și se ornează cu crema menționată mai sus.