TAGLIATELLE
Telemeaua se înțelege excelent și cu pastele! Încearcă această rețetă lejeră de vară pentru un prânz fresh și sățios, care să îți facă ziua mai frumoasă!
Ingrediente
- 120 g paste tagliatelle
- 50 g zucchini
- 50 g roșiii cherry
- 2 căței usturoi
- 50 ml ulei de măsline
- 20 g unt
- sare
- piper
Preparare
Se călește usturoiul tăiat mărunt cu roșiile cherry tăiate bucățele, dovleceii tăiați fâșiuțe (cu peeler-ul de cartofi). Între timp, puneți pastele la fiert, cu sare. După care, peste legumele sotate în ulei de măsline, se adaugă un polonic de apă și se mai lasă la fiert, la foc mic, încă 10 minute.
Peste legume, se adaugă pastele fierte și telemeaua de vacă Delaco zdrobită, amestecându-le continuu, astfel încât sa nu se lipească.
La final, se adaugă peste paste un cubuleț de unt.