Logo



delaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

SALATĂ DE
CRUDITĂȚI
ȘI TELEMEA
DE VACĂ

Telemeaua de vacă se înțelege de minune cu tot ce are vara mai bun de oferit. De aceea îți oferim o rețetă lejeră de vară marca Delaco, plină de bogățiile pe care ni le oferă anotimpul cald.

Ingrediente

Salată:
- 400 g telemea de vacă Delaco
- 1 măr
- 1 pară
- 1/2 țelină
- 1 morcov (aprox. 150 g)
- 1 portocală
- 50 g rubarbăr (1/2 bat)
- ulei de măsline
- sare

Dressing:
- 2 linguri muștar boabe
- 1 lingură oțet
- 1 lingură și jumătate de miere

Preparare

Dressing:
Se amestecă într-un bol muștarul, oțetul și mierea. În timp ce se amestecă ușor cu telul, se adaugă ulei de măsline treptat, până când capătă consistența unei maioneze.

Salată:
Se taie rădăcinoasele după plac (sau se pot rade pe răzătoarea mare), apoi mărul, para, rubarbărul, portocala, și se pun într-un bol separat de cel cu dressing. Se condimentează cu sare și zeamă de portocale, apoi se amestecă toate ingredientele. Pentru servire se porționează în boluri, după care se adaugă felii sau cuburi de telemea de vacă Delaco, și dressingul, după gust.