TARTAR
DE ROȘII
CU PESMET
Telemea de capră Delaco cu roșii, însă într-o prezentare total neconvențională. Are ceva din bucătăria gourmet, însă cu un gust care îți va aduce aminte de o zi la țară. Încearc-o!
Ingrediente
- 400 g roșii (o cutie de cubulețe de roșii sau roșii proaspete date prin blender)
- pesmet (cât cuprinde, astfel încât combinat cu roșiile să formeze o pastă densă)
- pesto
- 20 ml ulei de măsline
- busuioc proaspăt pentru ornat
- sare
- piper
- 100 g telemea de capră Delaco
- lapte
Preparare
Cremă din telemea de capră Delaco:
Se zdrobește telemeaua, se adauga lapte în funcție de cât de densă dorim sa obținem crema. Se dau amândouă ingredientele prin blender, pentru a obține o cremă fină.
Tartar de roșii cu pesmet:
Într-un bol se amestecă roșiile cu pesmet, un strop de ulei de măsline, sare și piper dup[ gust. Pasta obținută se așează pe o felie de telemea de capră si se ornează cu crema din telemea, obținută în prealabil, pesto și frunze de busuioc proaspăt. După preferințe se poate folosi și un inel de inox pentru asamblarea produsului.