Logodelaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

MARE
BRÂNZĂ,
MARE
CONCURS

Vezi mai mult
Mare branza, mare gust

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. UNDE GĂSESC CODUL PROMOȚIONAL?

Codul promoțional se află inscripționat pe interiorul ambalajului de carton.

2. Cât durează campania? Până când pot înscrie coduri pe site?

Campania durează din 7 Septembrie până în 28 Noiembrie.

3. CÂND SUNT TRAGERILE LA SORȚI?

În perioada 7 Septemrbie – 20 Octombrie au loc zilnic de luni-vineri extrageri pentru cele 101 premii/zi. În fiecare zi de luni se extrag câștigătorii și pentru zilele de sâmbătă și de duminică.

În perioada 21 Octombrie – 28 Noiembrie au loc extrageri săptămânale.

4. CUM ȘTIU CĂ M-AM ÎNSCRIS?

La înscrierea codurilor unice pe platforma delaco.ro, participanții primesc un mail de confirmare pentru participarea în Campania Delaco “MARE BRÂNZĂ, MARE GUST, MAAARE BUCURIE” pe adresa de email introdusă la înscrierea codului.

5. NU AM PRIMIT NICIUN EMAIL

În cazul în care nu ai primit niciun email din partea noastră, codul introdus nu este valid și te rugăm să verifici datele introduse pe platforma delaco.ro sau ne poți contacta pe adresa inscrieri@delaco.ro

6. CUM ȘTIU CĂ AM CÂȘTIGAT?

Câștigatorii vor primii un al doilea mail prin care vor fi anuntați ce premiu au câștigat și pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru validarea datelor și alegerea modelului preferat.

După completarea formularului din mailul prin care este anunțat cu privire la statutul de câștigător, acesta primește un al III-lea mail cu detalii suplimentare cu privire la expediere și a datelor cu care s-a înscris.

7. AM PRIMIT MAIL, AM CÂȘTIGAT!!! CE FAC ACUM?

Accesezi link-ul primit în email, completezi câmpurile libere cu datele tale de contact pentru a putea valida datele. Inainte sa incarcati poza facuta bonului fiscal, verificati ca aceasta sa contina atat produsul participant la campanie cat si data achiitionarii lor. Bonul poate fi indoit, astfel incat captura sa surprinda ambele puncte.

8. AM CÂȘTIGAT. POT SĂ ALEG PUFOSUL?

Da, prietenul pufos poate fi ales. Dacă, însă, în momentul expedierii premiului, personajul ales NU mai este disponibil, atunci se va trimite unul din personajele existente.

9. CÂTE PREMII SUNT?

Sunt 4561 de premii, însumând 4600 de jucării pufoase marca NICI, după cum sunt descrise mai jos:

Din 7 Septembrie până în 20 Octombrie, Organizatorul oferă 101 premii/zi, 100 de brelocuri pufoase (9 cm)  și o jucărie mare pufoasă (22 cm). Cantitatea totală de premii pentru prima perioadă a Campaniei este de 4444.

Cantitatea totală de premii pentru prima perioadă a Campaniei este de 4444.

Din 21 Octombrie până în 28 Noiembrie, Organizatorul acordă 39 de premii, câte un premiu pe zi, format dintr-o colecție de 4 jucării pufoase de 16 cm, însumând 156 de jucării.

10. CÂT DE MARI SUNT PUFOȘII?

Brelocurile au 9 cm, premiul cel mare din extragerea zilnică are 22 cm iar premiile din colecția 4 jucării au 16 cm.

11. CÂTE MODELE SUNT?

  • 12 modele brelocuri pufoase cu dimensiunea de 9 cm.
  • 10 modele de jucării pufoase medii cu dimensiunea de 16 cm.
  • 8 modele de jucării pufoase mari cu dimensiunea de 22 cm.

12. ÎN CÂT TIMP AJUNGE ACASĂ PRIETENUL PUFOS?

După ce validăm înscrierea ta, ne grăbim să îl împachetăm pentru a scurta cât de mult termenul de 20 de zile lucrătoare. Între timp, pregătește-i Prietenului Pufos o MAAARE BUCURIE!

13. CURIERUL SE PLĂTEȘTE?

Nu.

14. SUNT ANUNȚAT DE PRIMIREA COLETULUI PUFOS?

Da. Prin SMS în ziua livrării, de către curier prin mesajul: AWB ______________________de la Delaco Distribution se va livra azi între 9-17, PIN ______ Tel curier__________

15. PĂSTREZ CODUL ȘI BONUL DUPĂ CE M-AM ÎNSCRIS?

Da. Păstrează-le până la primirea premiului. O poză a bonului fiscal o vei încărca în cazul în care ai fost ales câștigător, iar de ambalaj vei avea nevoie în cazul în care ai fost ales aleator pentru verificări. În acest caz, o colegă din Echipa de Validare a înscrierilor te va contacta pentru a-i trimite pe e-mail poze cu bonurile și codurile înscrise.