Ile de France - Delaco

Logo



delaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt broswer.

Ile de France

Povestea Ile De France începe în 1936, când vaporul cu același nume aduce, pentru prima dată, brânza brie în Statele Unite ale Americii. De aici până la a populariza brânzeturile frantuzești în toată lumea nu a fost decât un pas. Astăzi, prin intermediul Delaco, brânzeturile Ile De France, în frunte cu bine-cunoscuta lor brânză brie, au ajuns și în România. E timpul ca și tu să faci o călătorie entuziasmantă prin simțuri și să descoperi toată gama de brânzeturi franțuzești chiar aici, lângă tine.

BRIE AU BLEU

Brânză cremoasă Brie cu puțină brânză cu mucegai...o combinație care te va unge la suflet.

Ai încercat?

PETIT BRIE

Ingredientele proaspete, naturale și metodele tradiționale de fabricare a brânzeturilor dau aroma bogată, pentru care a devenit faimoasă Ile de France Brie.

Ai încercat?

PETIT
CAMEMBERT

Brânză moale, din lapte de vacă, maturată, de culoare galbenă și acoperită de o crustă albă de mucegai, comestibilă.

Ai încercat?

ROQUEFORT

Fiind preparat din lapte de oaie,Roquefort face parte din familia brânzeturilor cu mucegai și este una dintre cele mai cunoscute brânze albastre din lume.

Ai încercat?

BRÂNZĂ
DE CAPRĂ

Brânză proaspătă de capră, puțin sărată și condimentată, cu o textură bogată.

Ai încercat?

MINI BRIE

Ingredientele proaspete, naturale și metodele tradiționale de fabricare a brânzeturilor dau aroma bogată, pentru care a devenit faimoasă Ile de France Brie.

Ai încercat?

FELII
CREMOASE

Ingredientele proaspete, naturale și metodele tradiționale de fabricare a brânzeturilor dau aroma bogată, pentru care a devenit faimoasă Ile de France Brie.

Ai încercat?