Logodelaco.ro NU mai poate fi accesat cu aceasta versiune de internet explorer.
Te rugam sa actualizezi cu o versiune mai noua sau sa incerci cu alt browser.

CU TELEMEA

CREMĂ
TELEMEA
DE CAPRĂ
CU DULCEAȚĂ
DE RUBARBĂR

Un gust puternic precum cel al telemelei de capră are nevoie, câteodată, de ingrediente care mai de care mai neobișnuite. Noi o transformăm în cremă și îi adăugăm dulceață și fructe după pofta inimii!

Ai încercat?

TARTAR
DE ROȘII
CU PESMET

Telemea de capră Delaco cu roșii, însă într-o prezentare total neconvențională. Are ceva din bucătăria gourmet, însă cu un gust care îți va aduce aminte de o zi la țară. Încearc-o!

Ai încercat?

SALATĂ DE
ARDEI COPȚI
CU TELEMEA
DE CAPRĂ

Îți prezentăm o gustare delicioasă, care poate fi savurată ca atare, pentru un prânz leger, dar și ca o salată-garnitură lângă o masă mai copioasă. O să fii surprins de cât de bine se îmbină ardeiul copt cu telemeaua de capră!

Ai încercat?

MILLEFEUILLE
DOVLECEL
ȘI VÂNĂTĂ,
CU TELEMEA
DE OAIE

E momentul ca telemeaua să devină un ingredient internațional, așa că am luat o rețetă franțuzească și i-am dat un twist neaoș, cu telemea de oaie Delaco pentru extra-gust!

Ai încercat?

TAGLIATELLE

Telemeaua se înțelege excelent și cu pastele! Încearcă această rețetă lejeră de vară pentru un prânz fresh și sățios, care să îți facă ziua mai frumoasă!

Ai încercat?

CREMĂ DIN
TELEMEA DE
OAIE CU
FRUCTE ROȘII
ȘI SPANAC

Frumusețea unei telemele e că poate fi mâncată ca atare, însă poate fi și transformată într-un ingredient nou. Noi am luat telemeaua de oaie Delaco și, în doi pași și trei mișcări, am obținut o cremă de telemea numai bună de pus lângă fructe și spanac!

Ai încercat?

SALATĂ DE
CRUDITĂȚI
ȘI TELEMEA
DE VACĂ

Telemeaua de vacă se înțelege de minune cu tot ce are vara mai bun de oferit. De aceea îți oferim o rețetă lejeră de vară marca Delaco, plină de bogățiile pe care ni le oferă anotimpul cald.

Ai încercat?

“TIRAMISU”
CU ROȘII

Ne-am propus să ne jucăm cu telemeaua în tot felul de combinații neașteptate. De aceea îți propunem un ”tiramisu” cu telemea și mix de roșii, numai bun de mâncat cu lingurița într-o zi toridă de vară!

Ai încercat?

SALATĂ DE
MIX DE ROȘII,
TELEMEA,
BUSUIOC
ȘI OREGANO

Telemeaua cu roșii e poate cea mai de vară gustare din gastronomia românească, iar noi vrem ți-o prezentăm într-o nouă formă, mai aromată, dar la fel de răcoritoare!

Ai încercat?

TAGLIOLINI
ALLA
CHITARRA

Ultima rețetă lejeră de vară, însă nu cea din urmă, e inspirată din bucătăria italienească. Îți propunem o masă cu paste taglliolini, zucchini, usturoi și ceapă verde combinate cu telemea de vacă pentru un extra-gust de vară. S-aveți poftă!

Ai încercat?

SALATĂ DE
PRIMĂVARĂ
CU BRÂNZĂ
ȘI FRUCTE

Sezonul salatelor poate să fie tot anul! Important e să ai ingredientele potrivite și cheful pentru o rețetă simplă, rapidă și gustoasă!

Ai încercat?

PIZZA
RAPIDĂ CU
SPARANGHEL

Italia se simte ca acasă la tine în bucătărie! Încearcă această rețetă de pizza rapidă, ornată cu brânză de oaie și sparanghel și te vei convinge că nu e imposibil să aduci savoarea italienească la tine pe masă.

Ai încercat?

MINI
GALETTE
CU TELEMEA
DE CAPRĂ

Telemeaua nu se sfiește să facă parte din bucătăria internațională. Ce dacă vorbim de o rețetă franțuzească? Mini Galettele cu pere și telemea de capră o să-ți deschidă pofta pentru tot felul de alte rețete reinterpretate!

Ai încercat?

CARTOFI
DULCI
LA CUPTOR

Nu trebuie să te dai peste cap ca să pregătești ceva cu un mare gust. Trebuie doar să folosești ingrediente bune și să o faci cu plăcere. De exemplu, poți să pregătești o masă fără prea mare efort dacă ai niște cartofi dulci și o telemea Delaco la îndemână.

Ai încercat?